Ada Lapan Kesan Gigitan Pada Badan Anaknya, Alasan Taska Berikan Selepas Bapanya Nak Tengok CCTV Buat Netizen Bertambah Geram


Ra.mai ibu bapa agak berat hati meni.nggal kan anak mereka yang ma.sih kecil di pusat jag.aan taska ataupun asvhan kerana tidak mahu perkara yang tidak di ingini berlaku.

Disebab.kan perlu men cari rezeki dan juga tanggung jawab ter.hadap tugas, ibu bapa perlu berlapang dada serta berfikiran p0sitif melibatkan anak anak mereka yang dijaga di bawah indi.vidu yang tid.ak dikenali itu.

Tubuh anak di penuhi gi.gitan.

Baru baru ini, tvlar akan lu.ahan seorang bapa yang ke.cewa melihat bekas gigi.tan pada tubuh badan anak nya.

Menurut Bakti.Zakaria di dalam laman Faceb.00k Puncak Alam meluah kan rasa geram dan kec3wa apabila anak nya yang baru 10 bulan itu dipenuhi bekas gi.gitan.

Menerusi gam.bar yang dikongsikan, terdapat lap.an kesan gi.gitan di bahagian pi.pi, tangan, dan telinga malah ter dapat kesan jatuh.

“Lapan kesan gigitan. Di pi.pi kanan kesan macam jat.uh, pi pi kiri kesan gigit, telinga tak pasti kena gigit atau kena benda lain tapi berda.rah. Di be lakang telinga bahagian kepala ada kesan gigit ju.gak, tangan kanan empat kesan gigit, tangan kiri 1 kesan gigit,” jelasnya.

Jelas nya, ketika ma.hu menerima anak.nya, taska berkenaan ‘lembut gi.gi dari lidah’ apabila ber.janji akan menjaga anak nya dengan baik.

Lebih bertambah kec3wa lagi apa.bila kameran litar ter.tutup taska berkenaan juga dikatakan rosak gara gara tidak membayar dua bulan internet.

“Lepastu bila ber laku kec3deraan pa.da budak. Nak teng0k cctv alasan cctv tidak bayar dah 2 bulan Internet,” ujarnya.

Difahamkan, laporan p0lis telah di bu.at ber hubung perkara berkenaan.

Menjengah ke ruangan k0men, rata rata warga.net meminta agar bapa ber.kenaan membuat laporan p0lis. Malah, mereka juga meluahkan rasa bim bang sekira nya a.nak mereka ber depan perkara yang sama.

SUMBER:Puncak Alam Via Bakti Zakaria/Redaksi 

Kredit: awatttsyeikhh

Apa Pen.dapat Anda? Dah Baca, Jang.an Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jo.m Tekan Like Pag.e Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak k.ami tidak akan ber.tanggungjawab langsung ke atas ko.men-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis ko.men anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tan.ggung.jawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga ki.sah-kisah lain yang menarik dan mengh.iburkan di bawah ini yang dikongsi.kan seperti berikut.

 


Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*