Ditudvh Tak Move On, Net|zen Minta Abby Abadi Kurangkan Jumpa Norman


 

Meskipun sudah berpisah namun pel.akon Abby Abadi masih menge.kalkan hubungan baik dengan bekas suaminya pelakon berbadan sasa, Norman Hakimdemi anak-anak mereka.

Bagaimanapun, ada yang kurang senang me.lihat keakr.aban Abby dengan Norman meskipun sudah berpisah sehingga ada yang menuduh Abby belum move on.

Menerusi beberapa perkongsian di Insta Story, Abby berko.ngsikan soalan dan menjawab pertanyaan ne.tizen itu berkaitan hubungannya dengan Norman yang didakwa keterlaluan.

Menjawab segala pertanyaan neti.zen di Insta Story, Abby berkata dia sudah lama melup.akan hal lalu dan tiada apa perasaan pun apabila berhadapan dengan Norman dan Memey.

Ada netizen menudu.hkan tidak move. on serta meminta supaya tidak selalu berjumpa dengan Norman, Abby menafikan dakwaan tersebut. Men.urut Abby, bekas suaminya selalu datang ke rumah un.tuk mengambil atau berjumpa dengan anak-anak sekaligu menyelar dakwaan netizen itu.

“Lain kali cakap siang pandang-pandang. Jang.an main terjah je. Tak pernah pun saya nak heran nak ada selalu dengan Norman tu ye.

“Norman tu yang selalu datang rum.ah saya ambil anak-anak dia, jumpa anak-anak dia. Raya pun diorang datang rumah kita. Kita selalu dengan Memey je.

“Awak malu-malu sikit ye ka.lau nak tuduh-tuduh. Jangan main sembur je. Mati tak sempat nak minta maaf nanti. Susah kat Masyar tau,” tulisnya.

Abby pernah berkah.win dengan Norman pada 2002 namun bercerai pada tahun 2009. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Mohamed Danish Hakim, Marissa Dannia Hakim dan Da.nisha Hakim.

Keluarga Norman & Abby Abadi Bercuti Ke Terengganu Siap Sewa Bas

Meskipun sudah berpisah namun pelakon Abby Abadi ma.sih mengekalkan hubungan baik dengan bekas suaminya pelakon berbadan sasa, Norman Hakim demi anak-anak mereka.

Sememangnya seronok melihat hubung.an erat dua keluarga besar pelakon itu. Malah, ramai yang kagum melihat hubungan akrab Abby dan Memey Suhaiza.

Baru-baru ini, netizen seronok meli.hat dua keluarga itu bercuti ke Terengganu. Lebih seronok apabila keluarga itu menyewa satu bas untuk berjalan bersama keluarga.

Melihatkan di Instagram Abby, M.emey dan Norman, rata-rata ahli keluarga dilihat seronok dapat bercuti bersama keluarga dengan menyewa bas.

Abby juga turut meluahkan rasa puas hati apabila menyewa bas untuk percutian kali ini dimana anak-anak seronok bebas ke sana ke sini.

Diruangan komen, rata-rata neti.zen seronok melihat kemeriahan keluarga besar kedua pelakon itu. Tidak kurang juga, ada yang mahu menyewa bas untuk bercuti selepas ini.

sumber: rotikaya


Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*