Stailo, kacak teruk, gaya botak G.I Jane tapi Ada Orang Yang Samakan Imej Baru Sharifah Sakinah Dengan Pesak|t Kans3r


Persis watak G.I Jane lakonan oleh Demi Moore. Demikian gamb.aran imej terbaharu pelakon Sharifah Sakinah apabila tampil berani dengan gaya pot.ongan ra.mbut botak seperti yang dikongsikan dalam Instagramnya.

Sakinah menerusi kaps.yen yang diting.galkan pada gambarnya seolah-olah turut menyamakan dirinya sebagai watak G.I Jane lakonan aktres Hollywood, Demi Moore.

“And the Oscars gose to (dan penerima anugerah Oscars ja.tuh kepada) G.I Janes,” tulisnya ringkas.

Perkongsian imej berkepala botak oleh pelakon berusia 33 tahun itu juga telah menc.uri perhatian pem.inat apabila rata-ratanya teruja dan memuji keberanian dirinya tampil dengan imej sebegitu.

Bahkan ramai juga rakan-rakan selebriti turut sama ‘jatu.h hati’ dengan imej botak yang dibaw.akan Sakinah apabila memberi maklumbalas posi.tif kepadanya.

“OMG! (Oh My God) Kinah (panggilannya). Stylo!,” kata pelakon Hun Haqeem.

“Aku tak boleh move on (lupakan), Kacak teruk!,” ujar pelakon Janna Nick.

Terdapat juga sege.lintir pengikutnya mengusik pela.kon siri Hantu Raya Pergi Perang itu den.gan menyifatkan imejnya berkepala botak persis seperti beberapa bintang antarabangsa lain antaranya Jada Pinkett Smith dan Mil.ey Cyrus.

“Imej awak mengingatkan saya pada isteri pelakon Will Smith (Jada Smith),” kata seor.ang pengikutnya.

“Ingatkan Miley Cyrus tadi,” usik seorang lagi pemin.atnya. – KOSMO! ONLINE

Pelak0n, Sharifah Sakinah, mencuri perhatian warga.net apabila memuat naik sekeping f0to di Insta.gram yang mem.perlihatkan imej rambut terbaharu nya.

Imej rambut baharu

Menerusi perkong.sian ter sebut, pelakon dr4ma p0.pular ‘Girl.friend Aku Dari N3raka’ itu tampil dengan poto.ngan imej rambut hampir botak. Rata rata peng ikut dan rakan artis memuji penampilan terbaharu Sakinah menerusi ruangan k0men.

Ujar pengikut Sakina.h, bukan semua wa.nita sesuai mem.punyai rambut sedemikian. Tambah mer.eka, Sakinah masih nam.pak ber.karisma dan cantik apabila rambut nya seakan lelaki. Bukan itu sahaja, netizen turut menyata.kan bahawa Sakinah seorang yang berani mencuba sesuatu yang baharu terutama dalam fes.yen mahupun ga.ya rambut.

Samakan Dengan Pasakit K4nser

Sharifah Sakinah juga ada kongsi komen yang menyama.kannya dengan pesa.kit k4ns3r tahap 14. Komen itu agak keterlaluan apabila bandingkan dirinya dengan pes.akit yang merba.haya itu sekaligus seperti meng.ejek pesa.kit k4ns3r juga. Sharifah menyatakan bahawa ianya hanyalah potongan rambut dan menyuruhnya tidak menganggunya lagi.

Sumber:IG Sharifah.Sakinah, awattsheikh

Apa Pen.dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. J0m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pi hak kami tidak akan ber.tanggungjawab langsung ke atas k0men komen yang di.berikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir pan jang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung.jawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di bawah ini yang dikongsi kan seperti berikut.

 


Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*